Over ons

Wie zijn de Energieurs?

Ons klimaat is aan het veranderen en dat merken we! Temperaturen van bijna 40 graden, watertekort, wateroverlast, etc. Dit baart ons zorgen en daarom willen we Nederland gaan verduurzamen! Daarom is De Energieurs opgericht.

De Energieurs is een jong adviesbureau gespecialiseerd in het afgeven van energielabels. Het ’team’ bestaat voor nu enkel uit Kevin van den Broek (oprichter van de Energieurs). Maar zoals de naam al omschrijft is het doel om het team de komende jaren uit te breiden om Nederland zo snel mogelijk te verduurzamen. 

Kevin van den Broek

Kevin is de oprichter van De Energieurs. Hij heeft zijn zorgen over de klimaatverandering en hierdoor is zijn passie ontstaan voor het verduurzamen. Dit vormt het fundament voor de oprichting van De Energieurs. Met zijn ervaring in klantcontact en het opzetten van new business zet Kevin zich dagelijks in om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van Nederland. 

Naast zijn passie voor ondernemen is Kevin samenwonend met zijn vriendin en trotse vader van 3 kinderen. In zijn vrije tijd sport hij graag en is hij daarnaast trainer bij VOAB. 

Samenwerkingsverbanden

Ben je makelaar, belegger, hypotheekverstrekker, gemeente, of heb je op een andere manier een relatie tot vastgoed? De Energieurs werken graag samen met partners! Neem contact op en profiteer van een samenwerkingsverband. 

De Energieurs is een adviesbureau gespecialiseerd in energielabels en advies. Wij kunnen energielabels toekennen aan zowel woningbouw als utiliteitsbouw en kunnen met onze maatwerkadvies energiebesparende maatregelen in kaart brengen. Bovendien kunnen wij de gemaakte adviezen tot uitvoer brengen in de praktijk dankzij ons uitgebreid netwerk. 

Voordelen van een partnerschap

Vertrouwd samenwerken

Door een samenwerkingsverband aan te gaan, kunnen wij met onze opdrachtgevers een vertrouwensband opbouwen. Zo verlopen de werkzaamheden soepel en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij zetten in op samenwerken op de lange termijn.

Lead constructie

Afhankelijk van de samenwerkings-overeenkomst kunnen er lead constructies opgezet worden, waarbij je korting of een vergoeding ontvangt voor het leveren van opdrachtgevers. 

Snelle levertijd

Wij kunnen in overleg met onze partners een extra snelle levertijd van onze producten bieden. Bij spoedgevallen stellen we ons altijd flexibel op, om zo onze partners optimaal van dienst te kunnen zijn.

Zullen we samen verduurzamen?

Meer comfort én kosten besparen.

Plan een afspraak in