Subsidie Gemeente Breda (Doornbos-Linie en Hoge Vucht)

10 augustus 2023

Niet gecategoriseerd

Wil je graag jouw woning verduurzamen en daarbij subsidie ontvangen? Goed nieuws! De Energieurs staan voor je klaar om je te helpen met een pre-energielabel, definitief energielabel en advies – alles wat je nodig hebt om subsidie te ontvangen. En dat voor slechts €499,-! En als extra voordeel worden de kosten van De Energieurs ook nog eens voor 50% vergoed door de Gemeente Breda!

Wat houdt het in?

Als eigenaar van een woning in Doornbos-Linie of Hoge Vucht kun je subsidie aanvragen voor het verduurzamen van je woning. Dit kan worden gebruikt voor isolatie, zonnepanelen, ventilatieverbeteringen en meer. Hierdoor kun je niet alleen je energierekening verlagen, maar ook je wooncomfort verbeteren.

Je ontvangt maximaal 50% (tot een maximaal bedrag van €19.000) van de totale factuur aan subsidie van de Gemeente Breda. Daarnaast kun je de subsidie combineren met andere subsidies zoals de ISDE. In een aantal gevallen krijg je meer dan 80% vergoed van je investering.

Voor wie is het?

De subsidie is beschikbaar voor eigenaren en hoofdbewoners van woningen met postcodes die beginnen met 4816, 4826 of 4827. Je woning moet een WOZ-waarde hebben van maximaal €300.000 (volgens de WOZ-waarde van 2020). Het energielabel van je woning moet na de werkzaamheden met minstens 3 labelstappen verbeteren of minimaal energielabel B zijn.

Aanvragen

Om de subsidie aan te vragen, heb je het pre-energielabel van je woning, getekende offertes en een definitief energielabel nodig nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Waarom kiezen voor De Energieurs?

De Energieurs kunnen je voorzien van het pre-energielabel, advies geven over welke maatregelen interessant zijn én je voorzien van het definitieve energielabel.

Daarnaast kunnen we je in contact brengen met onze betrouwbare partners om een offerte te ontvangen voor bijv. zonnepanelen, isolatie en meer.

De Energieurs hebben ruime ervaring met deze subsidie en zorgen voor een compleet advies en begeleiding tijdens het hele proces. Wij ontzorgen jou volledig en werken samen aan een duurzamere gemeente Breda.

Neem vandaag nog contact op met De Energieurs voor meer informatie of een afspraak. Samen maken we jouw woning duurzamer!

En hoe nu verder?

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd? Plan een afspraak in!